Ronddwalen in onze schitterende ruimtes...

Proeven van de sfeer

Op deze pagina kunt u een eerste indruk opdoen van de diverse ruimtes en sfeer, maar om een verblijf in Villa Maasdonk te beleven en een goed beeld te schetsen, is een bezoek aan Villa Maasdonk zeker de moeite waard.

Natuurlijk nodigen we u graag uit om een persoonlijke afspraak te maken, zodat we u kunnen rondleiden door alle ruimten, waarna we u ook, onder het genot van een kopje koffie, van alles kunnen vertellen over de ontelbare mogelijkheden die ons klooster biedt.

Klik hier voor meer foto′s.

Tuinzaal

De Tuinzaal, met uitzicht op een prachtige Kloostertuin, biedt ruimte voor een spetterend feest, een uitgebreide borrel of iedere andere bijeenkomst. De verschillende combinaties die te maken zijn met een diversiteit aan meubelen, maakt deze zaal uniek in zijn soort.

Villa Maasdonk; De TuinzaalVilla Maasdonk; De TuinzaalVilla Maasdonk; De Tuinzaal

Lees meer >>

Kapel

De Kapel, authentiek met ramen van glas in lood, karakteristiek met de bogen in het plafond en flexibel met diverse mogelijkheden qua inrichting, maakt van iedere gelegenheid een bijzonder moment. Van huwelijksceremonie tot herdenking of van diner tot receptie.

Villa Maasdonk; De KapelVilla Maasdonk; De KapelVilla Maasdonk; De Kapel

Lees meer >>

Bibliotheek

De dinerruimte bij uitstek. Donkere houten tinten en een sfeervolle aankleding, aangevuld met prachtig opgedekte tafels. Een bijzondere plek om van een diner te genieten. Ook voor kleinere recepties of borrel na een zakelijke bijeenkomst is De Bibliotheek een zeer geschikte ruimte.

Lees meer >>

Kunstenaarskamer

Een ruimte waar geschiedenis bijna voelbaar is door onder andere een originele wandschildering van het klooster en de tuinen. Voor kleine recepties of diners een bijzondere, bijna magische plek binnen Villa Maasdonk met een geheel eigen identiteit.

Lees meer >>

Kloostertuin

In de mooie maanden van het jaar een prachtige plek om te borrelen voor het aan tafel gaan. Een omgeving waarin een barbecue nog meer sfeer krijgt of een receptie zomers extra feestelijk wordt. 

Lees meer >>

Evenementenlocatie
Villa Maasdonk

www.villa-maasdonk.nl
info@villa-maasdonk.nl

Woonwinkel
Van Oss Interieurs

www.vanossinterieurs.nl
info@vanossinterieurs.nl

Met vriendelijke groet,
Familie van Oss

Tel. evenementenlocatie 073 532 1206
Tel. woonwinkel 06 5333 3829