Mogelijkheden

Iedere gelegenheid bijzonder

Om een feest, receptie of diner vorm te geven, zijn er natuurlijk mogelijkheden te over. Graag maken we er, samen met u, iets bijzonders van en horen we uw wensen.

Natuurlijk bent u bij ons ook welkom voor iedere andere gelegenheid, zoals een herdenking of koffietafel. Op een gepaste wijze verzorgen wij uw bijeenkomst.

Om u toch alvast enig idee te geven, zijn hiernaast enkele mogelijkheden omschreven.

Samen met onze huiscateraar zijn er talloze mogelijkheden, wat betreft een culinaire invulling. Heeft u echter een voorkeur voor welke cateraar dan ook, werken we graag ook met hen samen om uw gelegenheid volledig naar wens te verzorgen.

Vieren

Uw huwelijksdag vieren, een jubileumjaar of een bedrijfsfeest. Talloze mogelijkheden zijn er, van een spetterend feest tot aangeklede borrel. Een feest zoals ù het wenst te vieren.

Lees meer >>

Tafelen

Heerlijk genieten van culinaire uitstapjes over de grenzen, traditioneel dineren met een klassiek menu of al wandelend en borrelend een variëteit aan gerechtjes geserveerd krijgen?

Lees meer >>

Borrelen

Uw bedrijfsreceptie, huwelijksreceptie of een aangeklede borrel na een zakelijke bijeenkomst. Met een drankje en culinaire versnaperingen genieten in één van onze ruimtes.

Lees meer >>

Vergaderen

Uw zakelijke bijeenkomst of congres in een bijzondere en inspirerende locatie. Van alle gemakken voorzien kunt u in alle rust vergaderen of presenteren. 

Lees meer >>

Afscheid nemen

Een afscheid van een dierbaar persoon. Een herdenking of een persoonlijke ceremonie waarbij uw wensen centraal staan. Een lunch of receptie na een kerkdienst.

Lees meer >>

Trouwreportages

De talloze ruimten met even zo veel sferen, staan garant voor een prachtige trouwreportage. Bij mooi weer kunt u natuurlijk ook buiten terecht op ons terras of in de Kloostertuin.

Lees meer >>

Andere gelegenheid

Ook voor andere gelegenheden kunt u bij ons terecht. Volledig op maat ontwerpen we uw bijeenkomst.

Lees meer >>

Evenementenlocatie
Villa Maasdonk

www.villa-maasdonk.nl
info@villa-maasdonk.nl

Woonwinkel
Van Oss Interieurs

www.vanossinterieurs.nl
info@vanossinterieurs.nl

Met vriendelijke groet,
Familie van Oss

Tel. evenementenlocatie 073 532 1206
Tel. woonwinkel 06 5333 3829