Tafelen

Informeel of traditioneel, maar altijd smaakvol

Heerlijk genieten van culinaire uitstapjes over de grenzen, traditioneel dineren met een klassiek menu of al wandelend en borrelend een variëteit aan gerechtjes geserveerd krijgen?

Mogelijkheden zijn er te over om uw diner vorm te geven, zowel informeel als traditioneel. Voor een klassiek diner verzorgen we keurig opgedekte tafels, waaraan u plaatsneemt na het aperitief.

Ook op een informele manier kunt u genieten van de gepresenteerde gerechten. Terwijl u door de zaal wandelt, overal even aanschuift en ook uw gasten zich onbeperkt kunnen verplaatsen, serveren we een scala aan gerechtjes op de plek waar iedereen zich op dat moment bevindt. Ongedwongen genieten van vrijheid en een smaakvol diner.

Daarnaast behoort ook live cooking tot de mogelijkheden. De gerechten worden dan a la minute voor u bereid waar u bij staat, zodat een avond lang culinair genieten hand in hand gaat met kraakverse gerechten. Hiervoor kunnen we zelfs onze sfeervolle keuken openstellen, zodat u in een huiselijke sfeer zomaar de keuken in wandelt.

Onze mogelijkheden

Evenementenlocatie
Villa Maasdonk

www.villa-maasdonk.nl
info@villa-maasdonk.nl

Woonwinkel
Van Oss Interieurs

www.vanossinterieurs.nl
info@vanossinterieurs.nl

Met vriendelijke groet,
Familie van Oss

Tel. evenementenlocatie 073 532 1206
Tel. woonwinkel 06 5333 3829